Hoppa över till innehåll

URBAN DELI PÅ VÄG

Vi kommer till dig!

Urban Deli vill göra matlivet enklare, godare och lyckligare. Nu kommer vi till dig med matglädje från Urban Deli. Vi åker till ett flertal områden i Stockholm med förorter och har bilen fullastad med måltider för dygnets alla timmar. Lättlagade middagskassar för två, sallader, lunchrätter att värma och andra produkter från vårt eget kök. Som på vilken restaurang som helst anpassar vi menyer och utbud efter tid på dygnet, se menyerna för att se vad vi har med oss vid tiden för ditt stopp.

Hitta ditt stopp

Spana in vår interaktiva karta på startsidan (https://pavag.urbandeli.se) för att se vilken dag och tid vi kommer till ditt område och hur länge vi stannar. Du kan skriva upp dig för att få en notis när vi kommer till ditt område. Om ditt område inte finns med eller om du inte hittar något stopp som passar kan du skicka in ett önskemål för ett specifik postnummer längst ner på hemsidan. 

Handla

Det är enkelt att handla direkt ur bilen och betala med kort eller swish, men du kan också göra en förbeställning som du helt enkelt hämtar upp när vi kommer till ditt stopp. Förhandsbeställningar måste göras senast dagen före (24.00) din planerade upphämtning.

Vi ses!