Hoppa över till innehåll

Allmänna villkor

Här följer en kort beskrivning av våra allmänna villkor för betalning, beställning och avhämtning. I vår FAQ får du svar på de flesta vanligaste frågorna.  

När du handlar från bilen

Du kan genomföra ditt köp direkt vid vår bil och betalning kan ske genom de vanligaste betalmedel t ex Swish eller Kortbetalning. Du kan erhålla ett kvitto direkt vid bilen eller få kvittot mailat till dig.  

När du gör en förbeställning

Direkt efter att du gjort din beställning sänds en orderbekräftelse till din e-postadress. Det är viktigt att du kontrollerar att orderbekräftelsen är korrekt. Om du inte får någon orderbekräftelse, om den på något sätt är felaktig eller om du önskar ändra din order ber vi dig kontakta oss omgående på urbandelipavag@urbandeli.se 

Vi tillämpar Distans- och hemförsäljningslagen (2005:59) där ej annat anges. 

Personuppgifter

Dina personuppgifter (namn, adress, telefonnummer och e-post) kan komma att lagras i syfte att utöka servicen gentemot dig och utföra våra åtaganden gentemot dig. Du kan när som helst kontakta oss på dataskydd@urbandeli.se för att ändra eller radera dina uppgifter och/eller ta del av dina lagrade uppgifter hos oss. Läs mer om vår personuppgiftshantering: Behandling av personuppgifter. 

Ångerrätt & Reklamation

Vår målsättning är att du som kund ska bli helt nöjd med den vara eller de varor du köper hos oss. Inom 14 dagar från att du har tagit emot varan har du rätt att ångra ditt köp av ej förgängliga varor. Ångerrätten gäller dock inte varor som på grund av sin beskaffenhet inte kan ångras, såsom mat. Om du däremot är missnöjd med dina levererade varor kan du göra en reklamation. För att göra en reklamation, kontakta oss på konsumentkontakt@urbandeli.se (?) senast dagen efter då du tog emot varan.  

Observera att vi i vissa fall kan behöva få tillbaka varan för att kunna kreditera köpet och för att söka orsaker till brister. Återbetalning sker till samma betalmedel som du nyttjade vid betalning. Vårt ansvar begränsas till varans värde samt eventuella returkostnader. 

Reservation

Vi förbehåller oss rätten att annullera beställningar där varan är uppenbart felaktigt utformad eller prissatt eller av utomstående anledningar inte kan avhämtas eller levereras. Vi krediterar givetvis köp om vi behövt annullera beställningen.